FOLLOWER's ...

"SEGMEN CIK YUYUE : FOLLOWER BAWAH 700"




 Jom ... follow blog SEGMEN  Pwencess Yuyue ) ... <---- klik sini ye ....   =)

OKEH !  Nak cter ckit kat bawah nieh asal usul blog sye  ... ~ ~ 

Terwujudnya blog ni yg penuh dgn BUNGA-BUNGA CINTA , baru 7 bulan . . . masih belum subur lg . . . ( 12.06.2011 )     ^__^
k, kat sini saya bg kowang tgk first entry saya ... ( y aku buat blog ? <--- klik sini ... =)     msa ni nk bt link kat cni pn xreti lg . . . just highlight , malunye ... ! !  =p


Okeh , mcm dekat link tadi , sbb sya berblog , coz nak luahkn CERITA CINTA . . .  =)
Untuk sume owg , just nk share . . . cinta sya sndri n cerita cinta owg lain dan nk owg tau tentang cinta sbenarnya . . . dan suka intai2 blog2 owg yg cumil2 . . .  ;-)


Alamak ! nk nasihatkn blog yg otai2 . . . eRmm . . . apa yer ? ?   hihi ...  ^__^
Tak tau la nk nasihat apa . . . sbb sya pown blum otai lg nk bina blog nie . . . 
masih dlm keadaan layu . . N masih belum subur  . . . ngee ~ ~ ~    =)



terima kasih coz sudi singgah ke DUNIA CINTA . . . .    ^__^



4 comments:

A'ishah Kamaludin said...

Blog walking dari segmen yang sama..

SEGMEN CIK YUYUE: FOLLOWER BAWAH 700

Takpe kalau layu pun, bile dah selalu update dan dapat ilmu dr blogger otai, awak pun leh jadi otai
Tapi saya pun x otai lagi..
Sesama lah kita ya
Saya dah follow awak

Latest entry-->Wordless Wednesday #2: Koleksi Mekap Part I

deqla manjew said...

dah follow kamu blk!

BINTANG CHIENTA said...

tQ =)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Earning churp2 lebih laju daripada nuffnang ..