FOLLOWER's ...

♥ the magic love ♥Sekian alam mngetahui CINTA itu indah dan mmbhgiakan . . . 
Apabila ia datang dalam khidupan seseorang itu , segala yang sakit akan terawat dan segala yg bruk akan mnjadi cantik. . . 
Itulah antara MAGISnya SEBUAH CINTA !
jom skodeng2 ....  ^__^1. Cinta itu mmpu mngubah hidup seseorang dgn sekelip mata , antaranya mmpu mmbuatkn seseorang kaya itu menjadi miskin dan miskin mnjadi kaya . 

2. Hanya dgn cinta ssorang yg tdak pernh senyum , pemarah , dan pnas baran boley mngukir senyuman setiap saat . 


3. Cinta boley mnjadikan satu saat itu , mmbhgiakan tetapi cinta itu juga sbnrnya boleh mnjadikan 1 saat itu mnyakitkn .


4. Apabila berbicara soal CINTA , tiada siapa pon yg mmpu mnjelaskn bgaimna rsanya sebuah CINTA . 


5. Kuatnya cinta adakalanya boleh mruntuhkan gunung yg GAH !!  bukit yg tinggi dan laut yg luas . 

6. Cinta tdak akan indah jika psangn tdak mmpu mnjadi SAHABAT bgi psangan .Kekasih terbaik adalah SAHABAT TERHEBAT ! 


7. Saat mncintai seseorang jangan pernh berharap si dia akan mncintai kamu sama seprti kamu mncintainya. Ini kerana salah seorang diantara kmu pasti akan mmberikan lebih dan seorang lg kurang . 


8. Cinta buknlah sekadar perasaan SAYANG mnyayangi semata mata  tetapi apa yg lebih penting harus juga ada keikhlsan kerna perasaan syng mnyayangi itu boleh datang dan pergi bgitu shaja . 

9. Sebuah CINTA SEJATI mampu mndengarkn apa yg tdak dikatakan dan mngerti apa yg tdak dijelaskn . Ini kerana cinta tdak dtg dari mulut dan lidah , ataupn fkiran seseorang tetapi CINTA LAHIR DARI HATI YG PALING DALAM . 10. Bila tiba saat kamu mncintai seseorng kamu harus mmpersiapkn diri untuk mnerima pendritaan . Bukan nmanya cinta andai ia hnya mmbhgiakan . 


CINTA ITU BOLEH DI UMPAMAKAN BAGAI MAKAN SAMBAL BELACAN . . . 
WALAU PEDAS HINGGA MENGALIR AIR MATA , TAPI MASIH DIMAKAN JUA . . .   


^___^   walawehh . . . . !!

No comments: